AirBnB-fotografie

Genereer meer boekingen met topfoto’s

Wij zijn al 30 jaar specialisten in accommodatie fotografie

Meer boekingen met een professionele presentatie 

Heb je een AirBnB accommodatie dan weet je dat je tegenwoordig niet meer aan kan komen met wat simpele foto’s.
Met een professionele aanpak krijg je gewoon meer boekingen. Zeker als je aandacht aan styling geeft. Dat is een feit. Goede fotografie verdient zich dus met een paar boekingen zo terug en zorgt voor een constante stroom nieuwe boekingen.

Met onze ervaring komt dat dik
in orde

Wij hebben al duizenden hotels, appartementen en vakantiehuizen gefotografeerd voor reisorganisaties in binnen- en buitenland. Die willen hetzelfde als een AirBnB verhuurder: zoveel mogelijk boekingen. Je kan dat dus met gerust hart aan ons overlaten. Samen met jou maken we er een top presentatie van met foto’s, video en/of drone opnames.

AirBnBfoto.com maakt onderdeel uit van huisfoto.com

Een mooie presentatie maken voor een AirBnB accommodatie verschilt niets van een verkoop presentatie voor een huis. Alle informatie over huizen fotografie op deze site is dus ook van toepassing op AirBnB fotografie.
Heb je één of twee kamers in de verhuur, neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

Fotografie

Eén foto vertelt meer dan duizend woorden, zeggen ze. Daarom zijn foto’s zo belangrijk bij de presentatie van je AirBnB. Wij zorgen voor een realistische weergave van alle ruimtes van je accommodatie.

Video

AirBnBfoto.com maakt cinematografische video’s. We gebruiken hiervoor filmische montage technieken voor een optimale beleving van je huis waarbij iedere ruimte in beeld komt.

Drone

Wil je echt uitpakken en heb je er de accommodatie voor, dan zijn drone opnamen het summum qua presentatie. Ideaal om als kers op de taart de ligging van je accommodatie te tonen in vogelperspectief.

Meer advies of een offerte op maat?

Vul het contactformulier in
of bel: 0643 – 801 909