Jarenlange ervaring met fotografie van hotels, huizen en vastgoed

Wie is huisfoto.com?

Huisfoto.com is een samenwerking van twee fotografen die al tientallen jaren hotels, villa’s en huizen fotograferen in Nederland en het buitenland in opdracht van diverse bedrijven als reisorganisaties, magazines en vastgoedontwikkelaars. Door de jaren heen hebben we duizenden objecten gefotografeerd. Onze opdrachtgevers roemen onze deskundigheid en onze no-nonsens aanpak.

Persoonlijke aanpak

Een woning trek je niet uit het rek van de supermarkt. Je hebt er jaren met plezier gewoond en het huis is een deel van je geworden. Zo’n huis verdient een persoonlijke aanpak met deskundige begeleiding. Huisfoto.com ziet dat net zo. In overleg met jou en de makelaar bespreken we vooraf wat er gedaan kan worden om je woning er het beste uit te laten zien. Op onze site hoef je alles niet zelf in te plannen.

No-nonsens fotografie

Natuurlijk moet je woning er mooi uitzien op de foto’s. Maar net zoals je wil dat de foto’s van je geboekte hotel er precies zo uitzien bij aankomst, wil je ook dat een bezichtiging van je woning niet op een teleurstelling uitdraait omdat alles er toch even anders uitziet. Daarom gebruiken we geen overdreven groothoeklenzen en zorgen we er met elkaar voor dat alle interieurs er goed uitzien zonder overmatige styling.

De fotografen

Erik Goosen

Na een korte loopbaan in de reclamefotografie besloot ik meer van de wereld te gaan zien en ben ik me gaan toeleggen op reisfotografie. Mijn foto’s werden wereldwijd via stockburo’s verkocht. Daarnaast werk ik voor bijna alle Nederlandse reisorganisaties waarvoor ik hotels, vakantiehuizen en villa’s fotografeer. Als woningfotograaf heb ik inmiddels honderden huizen gefotografeerd.
Meer van mijn reisfotografie kan je zien op mijn Instagram account: https://www.instagram.com/neverendingphotojourney/

Rinus van Norde

Het is alweer jaren geleden dat ik van mijn hobby mijn beroep maakte. Fotografie en video is het mooiste wat je kan doen. Maar ik zet mijn tanden graag ook in bij de uitrol van hotelconcepten, waarvoor ik o.a. styling, muurschilderingen en meubilair heb gemaakt. De laatste jaren ga ik graag met de drone op pad.

Jaar ervaring

Objecten gefotografeerd

Landen actief

Bel ons voor advies

Vul het contactformulier in
of bel: 0643 – 801 909