Styling & info

Tips & trics om je huis er optimaal uit te laten zien

Jouw huis optimaal op de makelaars verkoopsites

Een huis is een afspiegeling van haar bewoners. Je hebt door de jaren heen je best gedaam om het er voor de bewoners zo gezellig mogelijk te maken. Helaas is jouw stijl misschien niet die van de potentiele koper. Het beste wat je een koper kan bezorgen is het gevoel dat hij/zij jouw huis kan omtoveren

tot zijn/haar huis. Een goede styling is daarom essentieel.
En om de koper dat gevoel niet kwijt te laten raken na de bezichtiging, kan je een folder maken van je huis. Daarmee blijft je huis ook offline op het netvlies van de koper. 

Styling

Natuurlijk wil je jouw woonruimte zo mooi mogelijk presenteren. Het daarom noodzakelijk dat je voor de foto’s goed rondkijkt in je huis wat er wel en voornamelijk niet op de foto moet komen. Door alle ruimtes te ontdoen van teveel meubilair en persoonlijke zaken zoals foto’s van 

de familie aan de muur kan de kijker zich beter voorstellen hoe hij/zij in het huis zouden kunnen wonen.
Om zo’n cleane look voor elkaar te krijgen geven wij graag advies zodat het huis er piekfijn bijstaat als we komen fotograferen.

Download de

stylingchecklist

hier

Artist impression / virtual staging

 In een leeg huis krijg je niet meteen een goede indruk van maten en verhoudingen. Hoe staat een zithoek in de huiskamer? Kan hier een eettafel met stoelen staan?

Om dit in een leegstaand huis te laten zien kan Huisfoto.com een artist impression laten maken en een ruimte virtueel laten inrichten met meubilair in de stijl van jouw keuze. Hiermee heeft de kijker op verkoopsites meteen wel een goede indruk wat de ruimte voor mogelijkheden biedt. We maken hiervoor gebruik van de gemaakte foto’s en laten een specialist de ruimte indelen inclusief muurbekleding, vloerbedekking, bloemen en kunst aan de muur.

De kosten hiervoor vallen mee en zijn afhankelijk van de staat van de woning.

Bel ons voor advies

Vul het contactformulier in
of bel: 0643 – 801 909