Styling & info

Tips & trics om je huis er optimaal uit te laten zien

Jouw huis optimaal op de makelaars verkoopsites

Een huis is een afspiegeling van haar bewoners. Je hebt door de jaren heen je best gedaam om het er voor de bewoners zo gezellig mogelijk te maken. Helaas is jouw stijl misschien niet die van de potentiele koper. Het beste wat je een koper kan bezorgen is het gevoel dat hij/zij jouw huis kan omtoveren

tot zijn/haar huis. Een goede styling is daarom essentieel.
En om de koper dat gevoel niet kwijt te laten raken na de bezichtiging, kan je een folder maken van je huis. Daarmee blijft je huis ook offline op het netvlies van de koper. 

Styling

Natuurlijk wil je jouw woonruimte zo mooi mogelijk presenteren. Het daarom noodzakelijk dat je voor de foto’s goed rondkijkt in je huis wat er wel en voornamelijk niet op de foto moet komen. Door alle ruimtes te ontdoen van teveel meubilair en persoonlijke zaken zoals foto’s van 

de familie aan de muur kan de kijker zich beter voorstellen hoe hij/zij in het huis zouden kunnen wonen.
Om zo’n cleane look voor elkaar te krijgen geven wij graag advies zodat het huis er piekfijn bijstaat als we komen fotograferen.

Download de

stylingchecklist

hier

Folders

Huisfoto.com kan ook een mooie folder of flyer van je woning maken. Goed om mee te geven aan kijkers als tastbare offline herinnering van hun bezichtiging.

We maken daarvoor gebruik van de tekst op de verkoopsite:

  • Algemene tekst
  • Kenmerken
  • Indeling
  • Ligging met kaart
  • Contactinfo
  • en natuurlijk de gemaakte foto’s. 

We leveren de flyer zowel gedrukt als digitaal.

Bel ons voor advies

Vul het contactformulier in
of bel: 0643 – 801 909